مطالب علمی آموزنده
20نکته در تغذیه سالم
- مقدار آب مورد نیاز بدن حدود 2لیتر در روز می دانندکه بهتر است نصف آن به صورت چای تأمین شود.
2- مصرف روغن های گیاهی جامد و چربی ها را به حداقل برسانید.
3- روغن های مایع را هم نباید هنگام استفاده ، زیاد داغ کرد.
4- روغن داغ شده و سوخته ، ماده ای سمی به نام آلرولئین تولید می کند.
5- روغنی را که یک بار از آن استفاده شده ، دور بریزید و دیگر از آن استفاده نکنید.
6- نمک را سم واقعی تلقی کنید و به غذای خود نمک نزنید.
7- کمبود بیوتین همچنین باعث ناراحتی های پوستی، ریزش مو و طاسی می شود.
8- بیوتین بیش از همه در جگر،بادام زمینی،تخم مرغ،قارچ ،مرغ،ماهی،شیر،لوبیا وجود دارد.
9- پیاز چون خاصیت میکروب کشی و ضد عفونی کنندگی دارد،از عوامل شناخته شده در پیشگیری از سرطان است.
10- پیازچه و تره دارای آنزیم هایی هستند که به هضم غذا کمک می کنند،استفاده از آن در سنین پیری از آن بسیار مفید است.
11- گوجه فرنگی با جلو گیری از انعقاد خون،عامل مهمی در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی و سکته است.
12- روغن زیتون از بهترین روغن ها بوده و از عوامل شناخته شده در پیشگیری از سرطان و سکته قلبی است.
13- بیشتر ویتامین های سیب در زیر پوست آن است که با پوست کندن از بین می رود.
14- مهمترین خاصیت سیر میکروب کشی به خاطر داشتن مواد گوگردی وپیشگیری از سرطان روده است.
15- لیمو ترش از عوامل مقاوم شدن لثه ها و پیشگیری از سرطان است.
16- عسل + دارچین،این مخلوط را داروی درد های زیادی می دانند.
17- کمبود مواد معدنی باعث کاهش قدرت یادگیری و تمرکز می شود.
18- بنیان های سلامتی در نوع تغذیه دوران کودکی نهفته است.
19- اکثر ویتامین های مواد غذایی در اثر خشک کردن،سرخ کردن و پختن از بین می روند.
20- عنصر سیلیسیم مهمترین عامل شناخته شده ضد سرطان است.
منبع:کتاب راهکارهای سالم زیستن، تألیف سید محمد رضا حسینی،تهران،انتشارات شلاک